Bedrijfsmassages

Wil je meer weten over bedrijfsmassage door QoQo Massage Clinics of wil je een offerte op maat?

Vraag direct een offerte aan

Geef jouw personeel wekelijkse ontspanning met bedrijfsmassages

De gezondheid van jouw werknemers vind jij belangrijk! Wij ook. Daarom komen onze masseurs graag bij jou op de werkvloer langs voor bedrijfs- en stoelmassages. Geef jouw personeel wekelijks een ontspannen moment. Of geef dit aan een partner cadeau, als dank voor een prachtige of langdurige samenwerking.

WhatsApp Image 2024-02-23 at 10.59.03.jpeg__PID:56fcd607-fc6c-41bd-9dfe-a0480d892e04

Goede gezondheid leidt tot betere werkprestaties

Deze wekelijkse massages laten jouw personeel niet alleen ontspannen, ook de spieren worden losgemaakt; het bloed stroomt beter door en het immuunsysteem krijgt een boost. Dit bevordert de gezondheid van jouw werknemers. Zeker als mensen veel stil zitten achter de computer, kunnen massages een groot verschil maken. Het gevolg? Jouw werknemers zullen beter kunnen presteren in hun werk. En dat leidt tot meer succes voor jouw bedrijf! 

Ben je verzekerd? Dan hoeft het je niets te kosten

 Heb jij een verzuimverzekering afgesloten voor je personeel? Dan kun je waarschijnlijk via je verzekering een vitaliteitsbudget aanvragen en deze inzetten bij ons. Wij maken afhankelijk van dat budget een compleet programma voor je met bedrijfs- of stoelmassages. Dus ga dit bij je verzekering even na!

bedrijfsmassages qoqo massage clinics.png__PID:a901e71c-9a28-4afe-80c9-31b41ad70adf

Wil jij meer groei en succes dankzij wekelijkse bedrijfsmassages?

Neem contact op met QoQo’s Business Development Manager Robert Reijnders om onder het genot van een bakje koffie hierover eens verder te kletsen: r.j.reijnders@qoqomassageclinics.nl

Wat onze klanten zeggen

“Voor ons is een fijne werkplek met gezonde, fitte en stressvrije medewerkers van groot belang. De inzet van stoelmassages met de professionele masseurs van QoQo dragen hieraan zeker bij. Onze collega’s kijken echt uit naar de dagen waarop de stoelmassages gegeven worden, een rustpunt in hun hectische werkdag. Wij kijken nu al uit naar de volgende sessies!”

Ed van Domburg, voormalig Managing Director Van Domburg Group

bedrijfsmassages qoqo massage clinics.png__PID:a901e71c-9a28-4afe-80c9-31b41ad70adf

Heb je nog vragen?

Neem contact op met QoQo’s Business Development Manager Robert Reijnders : r.j.reijnders@qoqomassageclinics.nl

Ik wil een offerte