QOQO MASSAGE CLINICS EINDHOVEN

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Willemstraat 16A
5611 HD Eindhoven

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Willemstraat 16A
5611 HD  Eindhoven

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN EINDHOVEN

Wil jij een massage in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! QoQo Massage Clinics Eindhoven kun je vinden aan de Willemstraat in het centrum. Kom je met de bus? Dan kun je lijn 14 of 114 nemen en uitstappen bij halte Wilhelminaplein, op 1 minuut loopafstand van onze salon. Kom je met de auto? Dan adviseren we je om iets meer tijd in te plannen om een parkeerplaats te zoeken, vanwege de drukte in het centrum. Je kunt parkeren in de Willemstraat of in de Wilhelminaplein 28 Parking. Deze vind je aan de voorkant van restaurant 1910. Overal in de stad is het betaald parkeren.

Bij QoQo Eindhoven vind je 2 single kamers en 3 duokamers. Eén van de duokamers kunnen we opsplitsen in 2 single kamers. In totaal zijn er 8 massagetafels. Na je massage kun je heerlijk genieten van een kopje kruidenthee, met een fijn uitzicht.

Heb je na je massage behoefte aan een wandeling in de natuur? Het Anne Frankplantsoen is dan een leuke optie. Deze vind je op 15 minuten loopafstand of op 5 minuten rijden. Het centrum is ook makkelijk te bereiken. Hier kun je lekker shoppen, uit eten gaan of zelfs naar de bioscoop. Een echte aanrader is restaurant 1910, waar je Hollandse gerechten op de kaart kunt vinden. Dit restaurant ligt aan de overkant van onze salon. 

Populaire massages in Eindhoven

In onze massagesalon Eindhoven kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet.

Zwangerschapsmassage Eindhoven

Ben je zwanger en zit je in je tweede trimester? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal voor jou. De sessies zijn afgestemd op de verschillende zwangerschapsstadia en jouw behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit zwangerschaps-lichaamsontspanning of zwangerschaps-voetmassages.

Sportmassage Eindhoven

Ben jij een fanatieke sporter of heb je last van spierklachten? Onze sportmassages voorkomen of verlichten spierpijn. De behandelingen zijn op maat gemaakt, waarbij we kijken naar wat er nodig is om je klachten te verlichten. Je behandeling bestaat vaak uit verschillende technieken waaronder acupressuur, compressie, diepe weefseltechnieken, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Ontspanningsmassage Eindhoven

Heb je last van stress? Of gun je jezelf gewoon een beetje ‘me time’? Onze ontspanningsmassage in Eindhoven maakt je helemaal zen en geeft energie. Deze massage benaderen we vanuit een holistisch perspectief. Onze professionals voeren de behandeling uit met vloeiende bewegingen. Ondanks dat een ontspanningsmassage voornamelijk bedoeld is om te ontspannen, focussen we ook kort op pijnpunten.

Hoe wij werken

Voordat je een bezoekje brengt aan onze salon in Eindhoven, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen.

Een afspraak boeken

Wil jij een massage boeken bij QoQo Massage Clinics Eindhoven? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

 Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Eindhoven of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Eindhoven

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”