QOQO MASSAGE CLINICS BREDA

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Jan Ligthartstraat 65
4812 TH Breda

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Jan Ligthartstraat 65
4812 TH  Breda

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN BREDA

QoQo Massage Clinics heeft ook een massagesalon in Breda. Deze vestiging kun je vlakbij het kleine winkelcentrum aan de Doctor Struyckenstraat vinden. De salon is op de begane grond van een woongebouw, waar je ook andere winkels kunt vinden. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je buslijnen 5 en 115 nemen. Je stapt dan uit bij de halte Doctor Struykenplein, waarna je onze salon kunt vinden op 2 minuten loopafstand. Kom je met de auto? Dan zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur van de Jumbo. Onze salon ligt dicht bij de snelwegen A16 en N263 en is dus makkelijk bereikbaar als je van buiten de stad komt.

QoQo Breda heeft 3 single kamers en 2 duokamers met in totaal 7 massagetafels. Dankzij de grote ramen kun je in onze wachtruimte genieten van een prachtig uitzicht op het mooie plein en de verschillende winkels.

Sportliefhebbers houden ook van de locatie van QoQo Breda. Naast ons zit namelijk Anytime Fitness. In de buurt van onze locatie vind je veel groene parken. Ook kun je een uitstapje maken naar het centrum van Breda, dat slechts op 10 minuten rijden ligt.

Populaire massages in Breda

In onze massagesalon Breda kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet.

Zwangerschapsmassage Breda

Zit jij in het tweede trimester van je zwangerschap? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal voor jou. Deze massages zijn speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en zijn afgestemd op de verschillende zwangerschapsstadia en jouw behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit een zwangerschaps-lichaamsontspanning of een zwangerschaps-voetmassage.

Spormassage Breda

Ben jij een fanatieke sporter of heb je last van spierklachten? Onze sportmassages voorkomen of verlichten spierpijn en gezwollen gewrichten. De behandelingen zijn op maat gemaakt waarbij we kijken naar wat er nodig is om de klachten te verhelpen. Onze behandeling bestaat vaak uit verschillende technieken waaronder acupressuur, compressie, diepe weefseltechnieken, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Duo massage Breda

Wil jij jouw massage-moment delen met een dierbare? QoQo Breda biedt de perfecte oplossing met onze duo massage. Of je nu op zoek bent naar een speciaal moment met je partner, een ontspannende tijd met een vriend, of quality time wilt doorbrengen met een familielid, een duo massage is dé manier om samen te ontspannen. Jullie kunnen kiezen voor identieke massages of elk een andere behandeling met onze ‘duo combi massages’.

Voetreflexmassage Breda

Een voetreflexmassage is een prachtige methode om je gezondheid op een holistische manier te behouden. Met deze massage kan een diepere interventie op de energiestroom worden geïntegreerd met spier- en weefselontspanning. Onze voetreflexmassage duurt in totaal 30 minuten.

Hoe wij werken

Voordat je een bezoekje brengt aan onze salon in Breda, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen.

Een afspraak boeken

Wil jij een massage boeken bij QoQo? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Breda of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Breda

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”