QOQO MASSAGE CLINICS NIEUWE BINNENWEG

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

U kunt meteen bij ons een afspraak maken

Contact ons

Nieuwe Binnenweg 391B
3023 EL Rotterdam

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Nieuwe Binnenweg 391B
3023 EL Rotterdam

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON AAN DE NIEUWE BINNENWEG

Op zoek naar een massage in Rotterdam? QoQo Massage Clinics aan de Nieuwe Binnenweg bevindt zich midden in het centrum van de stad. Het is een straat met een uniek en authentiek karakter. Met vele lekkere restaurantjes en cafés in de buurt kan je je massage combineren met een heerlijke lunch.

De locatie aan de Nieuwe Binnenweg heeft 2 duokamers die opgesplitst kunnen worden in single kamers en er is 1 aparte single kamer. Verder is de salon goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Populaire massages aan de Nieuwe Binnenweg

Bij onze massagesalon aan de Nieuwe Binnenweg kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet.

Zwangerschapsmassage Nieuwe Binnenweg

Ben je zwanger en heb je behoefte aan ontspanning? Dan zijn onze zwangerschapsmassages perfect voor jou. Ze zijn speciaal ontworpen om de fysieke veranderingen die je doormaakt te ondersteunen. Terwijl je comfortabel op je zij ligt, gesteund door een zwangerschapskussen, wordt je hele lichaam zachtjes gemasseerd. Kies tussen een rustgevende lichaamsmassage of een revitaliserende voetmassage, beide op maat gemaakt voor jouw behoeften tijdens de zwangerschap.

Duo massage Nieuwe Binnenweg

Onze duo massages zijn het ideale cadeau om samen met je geliefde te ontspannen en tot rust te komen. Jullie kunnen dezelfde behandeling krijgen of ieder een andere massage kiezen. Hierdoor verlaten jullie beiden volledig ontspannen onze salon.

Ontspanningsmassage Nieuwe Binnenweg

Onze ontspanningsmassages geven je een ultiem zen-gevoel. Hoewel ontspanning de hoofdzaak is, besteden we ook aandacht aan pijnlijke plekken in je lichaam. Terwijl de massage voornamelijk gericht is op ontspanning, besteden we ook aandacht aan pijnlijke plekken. Met vloeiende bewegingen zorgen onze professionals ervoor dat je ontspannen de salon verlaat.

Sportmassage Nieuwe Binnenweg

Op zoek naar verlichting van spierpijn en gezwollen gewrichten? Ontdek dan onze sportmassages. We starten altijd met een kort gesprek om je klachten en de relevante spiergroepen te begrijpen, zodat we de behandeling perfect kunnen afstemmen op jouw behoeften. Tijdens de massage passen we diverse technieken toe, zoals acupressuur, compressie, diepe weefselmassage, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

HOE WIJ WERKEN

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon aan de Nieuwe Binnenweg of telefonisch via onze klantenservice.

Een afspraak boeken

Wil je een massage bij QoQo Massage Clinics Nieuwe Binnenweg boeken? Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon aan de Nieuwe Binnenweg of telefonisch via onze klantenservice. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen.

  Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je je afspraak via de telefoon of op een andere manier gemaakt, kan je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen, (internationale) creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen worden helaas (nog) niet geaccepteerd.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Nieuwe Binnenweg

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”