QOQO MASSAGE CLINICS BERGWEG

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Bergweg 198 B
3035 BM Rotterdam

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Bergweg 198 B
3035 BM  Rotterdam

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN BERGWEG

Op zoek naar een massage in Rotterdam? QoQo Massage Clinics Bergweg is gevestigd in Rotterdam Noord. Door de drukte van de stad raden we je aan om iets meer tijd in te plannen als je met de auto komt. Na 18:00 kun je er gratis in de buurt parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kan je het beste uitstappen bij de halte Den Hoonaardstraat waar tramlijn 4 stopt. Dit is op korte loopafstand van onze salon.

Deze locatie heeft 2 duokamers en 4 singlekamers. De salon is gelegen aan een drukke weg, maar binnen kun je ontspannen en genieten van een warme kop thee. Je kan de massage combineren met een middagje boodschappen doen of winkelen aan de levendige Zwart Janstraat die twee straten verderop ligt.

Populaire massages in Bergweg

In onze massagesalon Bergweg kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet

Zwangerschapsmassage Bergweg

Ben je zwanger en zit je in je tweede trimester? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal voor jou. Deze behandeling houdt rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens de zwangerschap. Het hele lichaam wordt gemasseerd met zijkant liggende positie en zwangerschapskussen erbij. Je kunt hierbij kiezen uit een zwangerschaps-lichaamsontspanning of een zwangerschaps-voetmassage.

Duo massage Bergweg

Wil jij jouw massage-moment delen met een dierbare? Wij bieden de perfecte oplossing met onze duo massage. Je kan kiezen voor eenzelfde massage of een andere behandeling als je dierbare. Ons doel is dat jullie helemaal zen de salon verlaten. Een duo massage is niet alleen een mooie manier om samen te ontspannen, maar ook een ideaal cadeau voor speciale gelegenheden.

Ontspanningsmassage Bergweg

Ben je oververmoeid of heb je last van stress en ben je toe aan ontspanning? Onze massagesalon aan de Bergweg heeft fijne ontspanningsmassage wat je weer energie geeft en zorgt voor een zen-gevoel. Onze professionals voeren de behandeling uit met vloeiende bewegingen. Ondanks dat een ontspanningsmassage voornamelijk bedoeld is om te ontspannen, focussen we ook kort op pijnpunten.

Sportmassage Bergweg

Met onze sportmassages kan je optredende spierpijn en gezwollen gewrichten voorkomen of verlichten. We beginnen de massage altijd met het begrijpen van jouw klachten en spiergroepen zodat de behandeling echt aansluit op jouw behoeften. Onze behandeling bestaat vaak uit verschillende technieken waaronder acupressuur, compressie, diepe weefseltechnieken, cross-fibre en lymfatische massage technieken.

Hoe wij werken

We leggen je graag uit hoe je eenvoudig een afspraak kunt maken.

Een afspraak boeken

Wil je een massage boeken bij QoQo Massage Clinics Bergweg? Via onze website kan je heel gemakkelijk een afspraak maken. Maak je liever telefonisch een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kan je ook onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er plek is, kan je zelfs direct een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je je afspraak via de telefoon of op een andere manier gemaakt, kan je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen, (internationale) creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen worden helaas (nog) niet geaccepteerd.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon op de Bergweg of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, (internationale) creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen worden helaas (nog) niet geaccepteerd.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Bergweg

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”