QOQO MASSAGE CLINICS GOUDA

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Kleiweg 103
2801 GD Gouda

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Kleiweg 103
2801 GD  Gouda

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN ALMERE

Ben je op zoek naar een massage in Gouda? In onze vestiging QoQo Massage Clinics Gouda kun je vinden aan de Kleiweg 103. Je kunt onze salon bereiken met het openbaar vervoer door naar NS Station Gouda te reizen. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen. Parkeren met de auto is mogelijk in de omgeving, bijvoorbeeld in parkeergarage Nieuwe Markt.

QoQo Gouda beschikt over 1 single kamer en 2 duokamers waarvan beide kamers kunnen worden opgesplitst in single kamers. In totaal zijn er dus 5 massagetafels in deze salon.

In onze gezellige woonkamer kun je met een kopje thee of een glas water nog even nagenieten van je behandeling. Je kunt na je massage ook even een rondje lopen in het gezellige centrum van Gouda.

Populaire massages in Gouda

In onze massagepraktijk Gouda kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet

Zwangerschapsmassage Gouda

Onze zwangerschapsmassages zijn speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en kun je boeken tijdens je tweede trimester. De sessies zijn afgestemd op de verschillende zwangerschapsstadia en jouw behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit een zwangerschaps-lichaamsontspanning of een zwangerschaps-voetmassage.

Sportmassage Gouda

Ben jij een fanatieke sporter of heb je last van spierklachten? Onze sportmassages voorkomen of verlichten spierpijn en gezwollen gewrichten. De behandelingen zijn op maat gemaakt, waarbij we kijken naar wat er nodig is om je klachten te verhelpen of te verminderen. Je behandeling bestaat vaak uit verschillende technieken waaronder acupressuur, compressie, diepe weefseltechnieken, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Duo massage Gouda

Bij QoQo Gouda kun je ook genieten van een heerlijke duo massage. Dit is een massage die je samen volgt, waarbij jullie naast elkaar liggen op aparte massagetafels en elk gemasseerd worden door jullie eigen professionele massagetherapeut. Een duo massage is niet alleen een mooie manier om samen te ontspannen, maar ook ideaal om cadeau te geven. Verras een dierbare met dit unieke geschenk voor een verjaardag, jubileum of als romantisch gebaar op Valentijnsdag.

Voetreflexmassage Gouda

Een voetreflexmassage is een methode om je gezondheid op een holistische manier te behouden. Onze massagetherapeuten gebruiken bij voetreflexologie niet alleen technieken voor een klassieke voetmassage. Voetreflexologie kenmerken wij door een gerichte benadering, gecombineerd met drukpunttechnieken die we toepassen op de ‘reflexzone’ van jouw voet, die in verbinding staat met je hele lichaam. Zo herstellen we de energiestroom door je lichaam.

Hoe wij werken

Voordat je een bezoekje brengt aan onze massagesalon in Gouda, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen.

Een afspraak maken

Wil jij een massage boeken bij QoQo Massage Clinics Gouda? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet na volledige betaling

Boeken

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Gouda of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Gouda

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”