QOQO MASSAGE CLINICS PRINS ALEXANDER

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Jacob van Campenplein 14
3067 LB Rotterdam

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Jacob van Campenplein 14
3067 LB  Rotterdam

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks bereikbaar van 09:30 tot 21:30 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON PRINS ALEXANDER

Ga voor pure ontspanning bij QoQo Massage Clinics in Prins Alexander (Rotterdam). Onze salon ligt in de rustige wijk Lage Land in Rotterdam. Een ideale locatie, op loopafstand van openbaar vervoer en winkelcentrum Alexandrium. Je kan je massage dus combineren met een dagje winkelen. Ook met de auto is onze salon makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

​​QoQo Massage Clinics Prins Alexander heeft 2 single kamers en 3 duokamers, met in totaal 8 massagetafels. Alle duokamers zijn ook opsplitsbaar. Na de massage heb je de gelegenheid om met een glaasje water of een lekker kopje thee even rustig bij te komen in onze knusse huiskamer.

Populaire massages in Prins Alexander Rotterdam

In onze QoQo massagesalon in het Lage Land bieden wij diverse behandelingen en massages aan. De meest populaire massages zetten we hieronder voor je op een rij.

Zwangerschapsmassage QoQo Massage Clinics Prins Alexander

Een zwangerschapsmassage, ook wel prenatale massage genoemd, is speciaal ontworpen voor vrouwen die zwanger zijn vanaf hun tweede trimester. Tijdens de massage worden technieken gebruikt die veilig zijn voor zowel de moeder als de baby. Een zwangerschapsmassage kan bijdragen aan ontspanning en stressvermindering, verbeterde slaap, vermindering van hoofdpijn en verbetering van bloedcirculatie.

Duo massage QoQo Massage Clinics Prins Alexander

Bij een duomassage, ook wel koppelmassage genoemd, masseren we twee mensen tegelijkertijd. Dit kun je doen met je partner, maar ook met vrienden, familieleden en noem het maar op. Gezellig als uitje samen of cadeau te doen aan een dierbare. Jullie kunnen ieder een eigen behandeling kiezen. Dus het maakt niet uit of je dezelfde massage kiest of een andere massage. Wij zorgen ervoor dat jullie allebei ontspannen de deur uit lopen.

Ontspanningsmassage QoQo Massage Clinics Prins Alexander

Een ontspanningsmassage is een type massage dat gericht is op het bevorderen van de algehele ontspanning en het verminderen van stress. Tijdens de massage worden rustige, zachte en kalmerende technieken gebruikt, om ervoor te zorgen dat je helemaal tot rust komt. De focus ligt dus op comfort in plaats van een diepe spierstimulatie. Een ontspanningsmassage draagt bij aan een verbeterde doorbloeding, stressvermindering en een verbeterde stemming.

Sportmassage QoQo Massage Clinics Prins Alexander

Een sportmassage helpt bij de preventie en behandeling van blessures die verband houden met sport en fysieke inspanning. Tijdens deze massage leggen we de focus op de diepere spierlagen en het aanpakken van specifieke problemen. Dit is een behandeling op maat. We kijken dus in een intake naar jouw klachten en wensen en stellen zo een behandelplan op. Onze therapeuten combineren diverse technieken, zoals acupressuur, compressie, diepe weefselmassage, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Hoe wij werken

Voordat je een bezoekje brengt aan onze salon in Prins Alexander, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen

Een afspraak boeken

Wil je graag een massage boeken bij QoQo Massage Clinics in Het Lage Land in Rotterdam? Dit kan heel eenvoudig online via onze website, of via de telefoon. Je kan ook de QoQo salon binnenlopen of er een plek vrij is op dat moment, dan kunnen we je gelijk verder helpen.

Wil je in de avond een afspraak boeken? Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Heb je online een afspraak gereserveerd? Dan dien je deze tijdens je reservering te betalen. Afspraken die via de telefoon zijn gemaakt, kunnen in de salon betaald worden.

Wij accepteren alle pinpassen, (internationale) creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen worden helaas (nog) niet geaccepteerd.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Prins Alexander of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Prins Alexander

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”