QOQO MASSAGE CLINICS BARENDRECHT

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Onderlangs 20
2991 EM Barendrecht

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Onderlangs 20
2991 EM  Barendrecht

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

Bezoek onze massagesalon in Barendrecht

Onze QoQo massage Clinics Barendrecht kun je vinden in het gezellige winkelcentrum van Barendrecht. Je kunt zowel met het openbaar vervoer als met de auto komen. Met het openbaar vervoer kun je buslijn 183, 283, 603 en 608 nemen. Station Middenbaan ligt op slechts 3 minuten loopafstand. Als je met de auto komt, dan is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Hier kun je met een blauwe parkeerschijf 2 uur lang gratis parkeren.

 QoQo Barendrecht heeft 2 duokamers die opgesplitst kunnen worden in single kamers. Ook is er 1 aparte single kamer. De wachtkamer is ruim en gezellig ingericht.

 De omgeving rond winkelcentrum Barendrecht is een mix van dynamiek en vrijetijdsbesteding. Op 2 minuten loopafstand ben je bij Theater het Kruispunt en als je 8 minuten de andere richting oploopt, kom je uit bij Park Buitenoord. Een bezoekje hieraan is prima te combineren met een massage afspraak. Gun jezelf een heerlijke vrije dag.

Populaire massages in Barendrecht

In onze massagesalon Barendrecht kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet.

Ontspanningsmassage Barendrecht

Een ontspanningsmassage neem je in de eerste plaats voor ontspanning, maar daarnaast focussen we ook kort op eventuele pijnpunten. De ontspanningsmassage verlicht op effectieve manier stijfheid en overbelasting. Ook zorgt de behandeling voor diepe slaap en kwaliteitsrust, die het energieniveau naar een hoger niveau tillen.

Zwangerschapsmassage Barendrecht

Zit je in het tweede trimester van je zwangerschap? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal voor jou. Deze massages zijn speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en kun je krijgen tijdens het tweede trimester van je zwangerschap. Onze sessies zijn afgestemd op jouw verschillende zwangerschapsstadia en behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit een zwangerschaps-lichaamsontspanning of een zwangerschaps-voetmassage.

Sportmassage Barendrecht

Een sportmassage is een behandeling voor het hele lichaam en is afgestemd op meerdere specifieke spiergroepen. Bij een sportmassage is er vaak een algemeen behandelplan voor een langere termijn, waarbij we verschillende massagetechnieken toepassen waaronder acupressuur, compressie en lymfatische massagetechnieken

Duo massage Barendrecht

Een duo massage bij QoQo Barendrecht is een mooie manier om samen te ontspannen. Jij en je massagepartner genieten hierbij van een fijne massage in dezelfde kamer. Jullie liggen naast elkaar op aparte massagetafels en worden elk gemasseerd door jullie eigen professionele massagetherapeut. Deze opzet zorgt niet alleen voor een gedeelde ervaring, maar garandeert ook individuele aandacht en zorgvuldig afgestemde behandelingen die aan jullie persoonlijke voorkeuren en behoeften voldoen

Hoe wij werken

Voordat je een bezoekje brengt aan onze salon in Barendrecht, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen.

Een afspraak boeken

Wil jij een massage boeken bij QoQo? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Barendrecht of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Barendrecht

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”