QoQo Massage is een kweekvijver van professionals waar: gepassioneerde talenten samen kunnen groeien.

De visie van QoQo Massage Clinics is het bevorderen en ontwikkelen van preventieve gezondheidszorg. We richten ons hierbij op het oplossen van sub-gezondheidsproblemen (de gezondheidstoestand tussen ziekte en welzijn). Om deze visie te verwezenlijken, hebben we meer in huis dan alleen passie voor het vak. We zijn natuurlijk gespecialiseerd in massagetechnieken en -producten èn we hebben ons toegelegd op de ontwikkeling van ons menselijk potentieel.

Vertrouwend op ons team, heeft QoQo Massage van 2012 tot 2022 een gemiddelde jaarlijkse groei van 30% bereikt: van 1 enkele winkel tot de grootste massageketen van Nederland, met maar liefst 30 verkooppunten, verspreid over verschillende business units.

Voor de volgende mijlpaal zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team op verschillende gebieden kunnen versterken. Als jij over de volgende kwaliteiten beschikt, ben je van harte welkom bij ons!

Passie

Bij QoQo Massage Clinics gaat het om jou. Je hebt de juiste instelling als je houdt van wat je doet én als je jezelf elke dag wil overtreffen. Hiernaast moet je enthousiast zijn over wat de toekomst brengt en weten dat jij verschil zult maken, klein of groot.

Professionaliteit

Dit is DE definitie van een carrière bij QoQo Massage Clinics. Jij weet wat je doet en je hebt een helder inzicht in wat wij van jou verwachten en in de bijbehorende verantwoordelijkheden. Naast het feit dat je over professionele werkmethoden en vaardigheden beschikt, communiceer jij doeltreffend, zowel intern als extern.

Mensen op de eerste plaats zetten

Wij hebben alle "know how" over hoe jij bij QoQo Massage Clinics je professionele doelen kunt halen. We hebben een "klantgericht" perspectief waarbij empathie, mededogen, ethiek en gedragscodes hoog in het vaandel staan. Daarnaast vinden we de inzet van teaminspanningen om een gemeenschappelijk doel te bereiken heel belangrijk. In welke functie of titel je ook geïnteresseerd bent, werken bij QoQo Massage Clinics kan veeleisend en uitdagend zijn, maar ook lonend… QoQo Massage Clinics brengt gepassioneerde en getalenteerde vakmensen bijeen om samen te groeien.

In welke functie of titel je ook geïnteresseerd bent bij QoQo Massage Clinics, het kan veeleisend en uitdagend zijn, maar ook lonend… Naar onze mening is QoQo Massage Clinics een platform dat alle gepassioneerde en getalenteerde mensen bijeenbrengt om samen te groeien.

Een carrière ontwikkelen bij
QoQo Massage Clinics

Bij QoQo Massage Clinics zijn de carrièrepaden flexibel en divers. Personeel en partners worden door ons ondersteund en er is ruimte voor individuele groei. Wij bieden een scala aan arbeidsplaatsen op contractbasis en we besteden werk uit aan freelancers, specialisten en academici. Laat ons je plannen en situatie horen en wij kunnen een aanbeveling doen die het beste bij jou past.

Als partner voor
werknemers

We bieden verschillende soorten arbeidsovereenkomsten die gunstig zijn voor wie de voorkeur geeft aan "stabiliteit". Onze werknemers ontvangen een concurrerend salaris, prestatie gebonden commissies en/of bonussen, wettelijke vakantierechten, reiskostenvergoedingen en een aanvullende pensioenregeling in combinatie met een vast contract.

 Op de werkplek bevordert QoQo Massage Clinics coachend leiderschap, een prettige en gezonde werksfeer en een familiaire teamsfeer. Wij moedigen onze medewerkers aan en ondersteunen hen in hun voortdurende ontwikkeling, zodat zij uiteindelijk de beloning krijgen die zij wensen.

Als partner voor
freelancers

Ben jij op zoek naar een professioneel team ter ondersteuning van jouw personal branding en vind je zelfstandigheid een belangrijke factor in je werk? Dan zijn de freelance contracten van QoQo Massage Clinics de ideale oplossing voor jou!

 QoQo Massage Clinics waardeert jouw individuele expertise, moedigt je aan en ondersteunt je om je service- en vaardigheidsniveau te ontwikkelen en door te groeien. Uiteindelijk investeren we voortdurend in jouw merkimago en delen we onze technische- en marketingmiddelen. Daarnaast delen we het merk QoQo met professionele freelancers. Dat doen we door financiële investering in QoQo-shops die eigendom zijn van freelancers.

Werken bij QoQo Massage Clinics betekent dat je deel uitmaakt van een dynamisch team met een gemengde cultuur.

Wij aanvaarden individuele verschillen maar hebben een gemeenschappelijk doel. Wij werken hard maar hebben plezier in ons werk. Wij staan soms voor uitdagingen maar groeien doen we samen. Wij hebben soms enige concurrentie maar vaker steunen en waarderen wij elkaar.

Op de werkplek maken we tijdens de pauzes fruit en snacks voor je klaar. Buiten het werk zullen we je ook uitnodigen voor diverse groepsactiviteiten in de buitenlucht. QoQo Massage Clinics is een professionele werkplek met een familiaire sfeer.

Een impressie van werken bij QOQO MASSAGE CLINICS

We werken graag bij QOQO MASSAGE

Vroeger heb ik vele hobby’s gehad. Toch is masseren meer dan een hobby voor mij. Het is een passie die ik heb ontwikkeld. Er zijn zoveel verschillende massage die wij bieden en waar je jezelf in kunt verdiepen. Elke dag leer je weer wat nieuws, voor mij is dit een vorm van meditatie en tot rust komen.

Dora Bakia

Met een massage laad ik mensen op, maar zij laden mij óók op. Ik krijg er ontzettend veel energie van. Daarnaast vind ik het heel mooi bij te dragen aan het welzijn van mensen. En dat doe je met een massage.

Gabrielle

Voor mij voelt een massage als een kunstwerk. Je maakt iets dat door mensen gezien of gevoeld wordt, dus moet het goed zijn. En je mag aan iemands lichaam komen. Dat is intiem en dien je dus heel serieus te nemen. Daarom vond ik het na mijn opleiding binnen QoQo belangrijk om te blijven leren. Het mooie is dat iedere cursus me een nieuw perspectief op masseren geeft.

Lai Yan

Klanten vinden het fijn dat ik een bepaalde rust uitstraal. Dat zou ik mijn personal touch noemen. Ik merk trouwens dat het masseren mij ook ontspant. Tijdens een massage focus ik helemaal op de klant en vergeet ik alles om me heen.

Jacqueline

Ik heb mijn plek echt wel gevonden bij QoQo. Ik heb het erg naar mijn zin, ook met mijn collega’s. En als ik thuiskom na een dag masseren, voel ik me helemaal ontspannen. Ik heb veel energie verbruikt in het geven van de massages en ik voel me voldaan. Dan slaap ik heerlijk.

Nafisa

Ik voel aan waar mensen last van hebben. Ze komen bij mij terecht omdat ik goed aanvoel waar ze last van hebben en precies weet hoe ik dat gevoelige gebied moet aanpakken.

Michelle