QOQO MASSAGE CLINICS DEN BOSCH

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Pettelaarseweg 188 H
5216 BW ’s Hertogenbosch

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Pettelaarseweg 188H
5216 BW  ’s Hertogenbosch

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN DEN BOSCH

Op zoek naar een massage in Den Bosch? QoQo Clinics Massage Den Bosch kun je vinden aan de Pettelaarseweg in Den Bosch Zuid. Met buslijn 1,11, 154 en 306 kun je reizen naar halte Sweelinckplein, deze ligt op 2 minuten loopafstand van onze salon. Kom je met de auto? Dan is er genoeg parkeergelegenheid voor de deur of aan de overkant bij de Jumbo supermarkt. Voor de deur is het maximaal 2 uur gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf.

QoQo Massag Clinics Den Bosch beschikt over 2 single kamers en 2 duokamers. Beide duokamers kunnen we door middel van een schuifwand opdelen in 2 single kamers. In totaal zijn er 6 massagetafels te vinden in onze salon.

Na de massage kun je lekker bijkomen in onze knusse wachtkamer onder het genot van een kopje kruidenthee - zo ben je de rest van de dag lekker ontspannen. Na je massage kun je eventueel een voorstelling in de Verkadefabriek bijwonen of genieten van een wandeling in de Bossche Broek. Wat je plannen ook zijn, begin of eindig je dagje uit met een heerlijke massage bij QoQo massage Den Bosch.

Populaire massages in Den Bosch

In onze massagepraktijk Den Bosch kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet.

Zwangerschapsmassage Den Bosch

Onze zwangerschapsmassages zijn speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en kun je boeken tijdens je tweede trimester. De massage sessies zijn afgestemd op de verschillende zwangerschapsstadia en jouw behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit een zwangerschaps-lichaamsontspanning of een zwangerschaps-voetmassage.

Ontspanningsmassage Den Bosch

Heb je last van stress en vermoeidheid? Of gun je jezelf gewoon een beetje ‘me time’? Onze ontspanningsmassage in Den Bosch maakt je helemaal zen en geeft energie. Deze massage benaderen we vanuit een holistisch perspectief. Onze professionals voeren de behandeling uit met vloeiende bewegingen. Ondanks dat een ontspanningsmassage voornamelijk bedoeld is om te ontspannen, focussen we ook kort op pijnpunten

Gezichtsmassage Den Bosch

Voel je spanning op je hoofd of in je gezicht? Of wil je een behandeling die je huid weer doet stralen? Een gezichtsmassage bevordert de bloedcirculatie van je oog- en gezichtspieren. Je kunt een gezichtsmassage boeken van 60 of 30 minuten. Bij de behandeling van 60 minuten focussen we ons op je gezicht, ogen, hoofd, oren en een deel van je nek. Bij de behandeling van 30 minuten richten we ons puur en alleen op je gezicht zelf en het gebied rondom je ogen.

Duo massage Den Bosch

Een duo massage bij QoQo is een mooie manier om samen te ontspannen. Jullie kunnen ervoor kiezen om dezelfde behandeling te krijgen, of om beide een andere behandeling te ondergaan. Jullie liggen naast elkaar op aparte massagetafels en worden elk gemasseerd door jullie eigen professionele massagetherapeut. Deze opzet zorgt niet alleen voor een gedeelte ervaring, maar garandeert ook individuele aandacht en zorgvuldig afgestemde behandelingen die aan jullie persoonlijke voorkeuren en behoeften voldoen.

Hoe wij werken

Voordat je een bezoekje brengt aan onze salon in Den Bosch, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen.

een afspraak boeken

Wil jij een massage boeken bij Qoqo Massage Clinics Den Bosch? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet na volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in 's-Hertogenbosch of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Den Bosch

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”