QOQO MASSAGE CLINICS HILLEGERSBERG

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Schubertlaan 81
3055 HN Rotterdam

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Schubertlaan 81
3055 HN  Rotterdam

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN HILLEGERSBERG

Op zoek naar een massage in Rotterdam? QoQo Massage Clinics Hillegersberg is gelegen aan de Schubertlaan in de wijk Hillegersberg en maakt deel uit van het buurtwinkelcentrum in het Molenlaankwartier. Onze salon is zowel per tram als met de auto goed bereikbaar. In de buurt is er genoeg gratis parkeergelegenheid.

Deze locatie beschikt over 1 single kamer en 2 duokamers die beide opgesplitst kunnen worden in single kamers. Hillegersberg is gelegen omringd door water en is een echt gezellig dorp. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden om een leuke middag te hebben die je het beste kan afsluiten met een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics

Populaire massages in Hillegersberg

Bij onze massagesalon in Hillegersberg kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet.

Zwangerschapsmassage Hillegersberg

Ben je zwanger en zit je niet meer in je eerste trimester? Dan zijn onze zwangerschapsmassages precies wat je nodig hebt. Ze zijn speciaal ontwikkeld om in te spelen op de veranderingen die je lichaam ondergaat. Met een zwangerschapskussen lig je comfortabel op je zij terwijl je hele lichaam wordt gemasseerd. Je kunt kiezen uit een ontspannende lichaamsmassage of een revitaliserende voetmassage, beide afgestemd op jouw specifieke behoeften tijdens de zwangerschap.

Duo massage Hillegersberg

Wil je een massage beleven samen met iemand die je dierbaar is? Onze duo massage biedt de perfecte gelegenheid. Jullie kunnen beide dezelfde massage ondergaan of elk een andere behandeling kiezen. Dit zorgt ervoor dat jullie beiden ontspannen de salon verlaten. Duo massages zijn een geweldig cadeau om samen met je geliefde te ontspannen en te genieten van quality time

Ontspanningsmassage Hillegersberg

Voel je je gestrest of vermoeid en verlang je naar ontspanning? In onze massagesalon in Hillegersberg bieden we ontspanningsmassage die je een echt zen-gevoel geven. Onze massages zijn ontworpen om je te laten relaxen, maar we richten ons ook op pijnpunten in je lichaam. Onze deskundige masseurs gebruiken vloeiende bewegingen om ervoor te zorgen dat je volledig ontspannen de salon verlaat.

Sportmassage Hillegersberg

Wil je spierpijn en gezwollen gewrichten verminderen? Onze sportmassages bieden de oplossing. We starten altijd met een gedetailleerd gesprek om je klachten en de betrokken spiergroepen te begrijpen, zodat we de behandeling nauwkeurig kunnen aanpassen aan jouw behoeften. Tijdens de massage gebruiken we een combinatie van technieken, waaronder acupressuur, compressie, diepe weefselmassage, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Hoe wij werken

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon aan de Hillegersberg of telefonisch via onze klantenservice.

Een afspraak boeken

Wil je een massage bij QoQo Massage Clinics Hillegersberg boeken? Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Hillegersberg of telefonisch via onze klantenservice. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling. 

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je je afspraak via de telefoon of op een andere manier gemaakt, kan je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen, (internationale) creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen worden helaas (nog) niet geaccepteerd.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Hillegersberg of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen. 

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Hillegersberg

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”