QOQO MASSAGE CLINICS AMERSFOORT

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Het Masker 224-226
3823 GX Amersfoort

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Het Masker 224-226
3823 GX Amersfoort

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGSALON IN AMERSFOORT

Op zoek naar een massage in Amersfoort? QoQo Massage Clinics Amersfoort ligt aan de rustige kant van een druk winkelgebied in het noorden van Amersfoort. Onze salon vind je vlakbij Kruidvat en naast De Hypotheker Amersfoort Noord. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je buslijn 4 nemen en uitstappen bij station Het Masker. Deze ligt op slechts 2 minuten loopafstand van de massagesalon. De salon is ook ideaal te bereiken met de auto. Parkeerterrein Emiclaer is op 1 minuut loopafstand van de salon en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

 QoQo Massage Clinics Amersfoort heeft een ruime wachtkamer, 2 single kamers en 2 duokamers die we ook kunnen opsplitsen in single kamers.

In deze unieke omgeving wordt het krijgen van een massage wel heel aantrekkelijk. Voor en/of na de massage kun je gaan shoppen of genieten van lekker eten. Ook kun je een wandeling maken door het park Vijver Van Emiclaer en genieten van ontspannende en rustige momenten. Zen zijn is nog nooit zo makkelijk geweest.

Populaire massages in Amersfoort

In onze QoQo Massage Clinics Amersfoort kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet.

Ontspanningsmassage Amersfoort

Ontspanningsmassage Amersfoort Heb je last van stress, vermoeidheid en/of emotionele uitputting? Of gun je jezelf gewoon een beetje ‘me time’? Onze ontspanningsmassage in Amersfoort geeft je energie en zorgt voor een zen-gevoel. Onze professionals voeren de behandeling uit met vloeiende bewegingen. Ondanks dat een ontspanningsmassage voornamelijk bedoeld is om te ontspannen, focussen we ook kort op pijnpunten.

Zwangerschapsmassage Amersfoort

Zwangerschapsmassage Amersfoort Ben je zwanger en zit je in je tweede trimester? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal voor jou. Deze massages zijn speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en kun je krijgen tijdens het tweede trimester van je zwangerschap. Onze sessies zijn afgestemd op jouw verschillende zwangerschapsstadia en behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit een zwangerschaps-lichaamsontspanning of een zwangerschaps-voetmassage.

Sportmassage Amersfoort

Sportmassage Amersfoort Ben jij een fanatieke sporter of heb je last van spierklachten? Onze sportmassages voorkomen of verlichten langzaam optredende spierpijn en gezwollen gewrichten. De behandelingen zijn op maat gemaakt en beginnen altijd bij het begrijpen van bepaalde bewegingen van je spiergroepen. Daarna kijken we wat er nodig is om deze klachten te verhelpen. Onze behandeling bestaat vaak uit verschillende technieken waaronder acupressuur, compressie, diepe weefseltechnieken, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Duo massage Amersfoort

Wil jij jouw massage-moment delen met een dierbare? QoQo Massage Clinics biedt de perfecte oplossing met onze duo massage. Of je nu kiest voor identieke massages of liever elk een andere behandeling ondergaat met onze ‘duo combi massages’, wij zorgen ervoor dat jullie helemaal zen de salon verlaten. Een duo massage is niet alleen een mooie manier om samen te ontspannen, maar ook een ideaal cadeau voor speciale gelegenheden.

Hoe werken wij?

Wil jij een massage boeken bij QoQo Amersfoort? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Een afspraak boeken

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Amersfoort of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Amersfoort

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”