QOQO MASSAGE CLINICS HILVERSUM

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Neuweg 209A
1214 GP Hilversum

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Neuweg 209A
1214 GP  Hilversum

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN HILVERSUM

Wil jij een massage in Hilversum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. QoQo massage Clinic Hilversum kun je vinden aan de Neuweg, dichtbij het winkelgebied Bloemenkwartier Noord. Reis je met de bus? Dan kun je buslijn 104 richting Nieuw-Loosdrecht nemen en uitstappen bij de halte Violenstraat. Je vindt onze salon op korte loopafstand hiervan. Kom je met de auto? Dan kun je in de buurt op straat parkeren. Op zondag is parkeren gratis.

Onze massagesalon in Hilversum heeft 2 duokamers en 2 singlekamers. Dit houdt in dat er in totaal 6 massagetafels beschikbaar zijn.

Tijdens het wachten of na je massage kun je in onze heerlijke wachtruimte met plafondhoge ramen genieten van een glaasje fruitwater of een kopje thee.

QoQo Hilversum ligt net buiten het centrum van de tuinstad en met 10 minuten lopen ben je in het Hilvertshof, waar je heerlijk kunt shoppen. Kom vooral langs na een dagje winkelen of na een mooie wandeling in de Gooische natuur.

Populaire massages aan de Hilversum

In onze massagesalon Hilversum kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet

Zwangerschapsmassage Hilversum

Ben je zwanger en zit je in je tweede trimester? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal voor jou. De sessies zijn afgestemd op de verschillende zwangerschapsstadia en jouw behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit zwangerschaps-lichaamsontspanning of zwangerschaps-voetmassages.

Ontspanningsmassage Hilversum

Heb je last van stress en ben je de laatste tijd vaak moe? Of gun je jezelf gewoon een beetje ‘me time’? Onze ontspanningsmassage in Hilversum maakt je helemaal zen en geeft je een boost. Deze massage benaderen we vanuit een holistisch perspectief, waarbij onze professionals de behandeling uitvoeren met vloeiende bewegingen. Ondanks dat een ontspanningsmassage voornamelijk bedoeld is om te ontspannen, focussen we ook kort op pijnpunten.

Sportmassage Hilversum

Ben jij een fanatieke sporter of heb je last van spierklachten? Dan ben je misschien wel toe aan een sportmassage. De behandelingen zijn op maat gemaakt om jouw klachten te behandelen. Bij een sportmassage kijken we wat er nodig is om je klachten te verhelpen. Een behandeling bestaat vaak uit verschillende technieken waaronder acupressuur, compressie, diepe weefseltechnieken, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Hoe wij werken

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon aan de Hilversum of telefonisch via onze klantenservice.

This is your heading text.

Wil jij een massage boeken bij QoQo Massage Clinics Hilversum? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

This is your heading text.

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Hilversum of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Hilversum

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”