ANNULERING EN RESTITUTIE

ANNULERING EN RESTITUTIE

Annuleringsbeleid

U kunt kosteloos annuleren/verplaatsen tot ten minste 24 uur voor uw afspraak

Als u binnen 24 uur uw afspraak annuleert of verplaatst, brengen wij de volledige behandelprijs in rekening. Ook als u niet komt opdagen brengen wij de volledige behandelprijs in rekening. Dit geldt ook voor corona gerelateerde klachten en als u noodgedwongen in quarantaine dient te gaan. U kunt altijd iemand anders in uw plaats laten komen. Op het moment dat u een afspraak maakt blokkeren wij namelijk dit tijdstip voor u in de agenda van de masseurs. Zij staan namelijk klaar voor u.

Afspraken die voor dezelfde dag zijn geboekt, kunnen binnen 1 uur na boeking kosteloos worden verplaatst of geannuleerd. Hierna geldt ons annulerings- en verplaatsing beleid.

 

Restitutie beleid

Wanneer u recht heeft op restitutie, ontvangt u een via de mail een formulier waarin u uw e-mailadres, uw factuurnummer (deze wordt in uw e-mail vermeld), uw bankrekeningnummer en de naam van de rekeninghouder te in te vullen. Nadat u het formulier heeft geretourneerd, wordt de terugbetaling binnen 5 werkdagen verwerkt.

Restitutiebeleid franchisewinkel

Graag vragen wij u per e-mail (info@qoqomassageclinics.nl) de naam van de rekeninghouder en het rekeningnummer door. We sturen je e-mail door naar de juiste franchisewinkel en je terugbetaling wordt binnen 3 werkdagen verwerkt.

Restitutie cadeaukaart

U dient de waarde van uw cadeaukaart volledig te besteden voor het einde van de geldigheidstermijn (per 1-1-2022 is dit 2 jaar). Is de termijn verlopen, dan vindt er geen restitutie plaats en vervallen eventuele restwaarden. Staat er op de cadeaukaart geen uitgiftedatum? Dan vindt u deze op de factuur die u ontvangen heeft.