QOQO MASSAGE CLINICS LAAN OP ZUID

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Laan op Zuid 201
3072 DB Rotterdam

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Laan op Zuid 201
3072 DB Rotterdam

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via chat tot 21:00

info@qoqomassageclinics.nl

Bezoek onze massagesalon aan de Laan op Zuid

Op zoek naar een massage in Rotterdam? QoQo Massage Clinics op de Laan op Zuid bevindt zich in het Cité gebouw op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Deze locatie heeft 3 duokamers en 3 single kamers met in totaal 9 massagetafels. De salon is makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer ben je zo in het centrum van Rotterdam. Zo kan je heerlijk ontspannen na een dagje winkelen.

Populaire massages aan de Laan op Zuid

Bij onze massagesalon aan de Laan op Zuid kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet. 

Zwangerschapsmassage Laan op Zuid

Zit je in het tweede trimester van je zwangerschap? Onze zwangerschapsmassages zijn dan ideaal voor jou. Ze zijn ontworpen om rekening te houden met de fysieke veranderingen die je ervaart. Liggend op je zij, ondersteund door een zwangerschapskussen, wordt je hele lichaam gemasseerd. Kies tussen een ontspannende lichaamsmassage of een verkwikkende voetmassage, beide speciaal aangepast aan jouw behoeften tijdens de zwangerschap.

Duo massage Laan op Zuid

Wil je een massage delen met een dierbare? Kies dan voor onze duo massage. Jullie kunnen dezelfde behandeling krijgen of ieder een andere massage kiezen. Hierdoor verlaten jullie beiden volledig ontspannen onze salon. Onze duo massages zijn het ideale cadeau om samen met je geliefde te ontspannen en tot rust te komen.

Ontspanningsmassage Laan op Zuid

Ben je gestrest of vermoeid en zoek je naar ontspanning? In onze massagesalon aan de Laan op Zuid geven we ontspanningsmassages die je een ultiem zen-gevoel geven. Hoewel ontspanning de hoofdzaak is, besteden we ook aandacht aan pijnlijke plekken in je lichaam. Onze ervaren masseurs gebruiken vloeiende bewegingen om ervoor te zorgen dat je relaxed en verkwikt de salon verlaat.

Sportmassage Laan op Zuid

Heb je behoefte aan verlichting van spierpijn en gezwollen gewrichten? Onze sportmassages zijn de oplossing. We starten altijd met een kort gesprek om je klachten en de relevante spiergroepen te begrijpen, zodat we de behandeling perfect kunnen afstemmen op jouw behoeften. Tijdens de massage passen we diverse technieken toe, zoals acupressuur, compressie, diepe weefselmassage, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

HOE WIJ WERKEN

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon aan de Laan op Zuid of telefonisch via onze klantenservice.

Een afspraak boeken

Wil je een massage bij QoQo Massage Clinics Laan op Zuid boeken? Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon aan de Laan op Zuid of telefonisch via onze klantenservice. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je je afspraak via de telefoon of op een andere manier gemaakt, kan je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen, (internationale) creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen worden helaas (nog) niet geaccepteerd.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon op de Laan op Zuid of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Laan op Zuid

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”