QoQo Franchise

Beginnen met een bijbaan als masseur en enkele jaren later als ondernemer je eigen QoQo Massagesalon runnen? Bij ons is het mogelijk. Dus heb jij de droom om jezelf continu te blijven ontwikkelen en de kneepjes van het vak tot in de puntjes te leren? En ben je bereid om als ondernemer te willen denken en handelen? Dan ben jij misschien wel dé persoon die binnenkort of in de toekomst een QoQo Franchise opent.

Waarom Franchise ?

Bij QoQo Massage geloven we in de talenten van mensen. Allereerst geven we daarom elke masseur die bij ons komt werken een interne opleiding om zichzelf te ontwikkelen en alle kneepjes van het vak te leren. Daarnaast bieden we werknemers een fijne werkomgeving, waar ze zich op het gemak voelen en zichzelf kunnen ontplooien.

Willen masseurs meer vrijheid? Bij QoQo kunnen masseurs ervoor kiezen om als freelancer aan de slag te gaan, zodat ze hun eigen werkuren en vakanties kunnen bepalen. En als ondernemers weten wij dat veel masseurs de droom hebben om een eigen massagebedrijf te runnen, daar willen wij bij helpen. 

Wat is franchise?

Partnershops zijn franchiseondernemingen, dat wil zeggen dat een zelfstandige onder onze vlag een salon opent. De ondernemer ondertekent een overeenkomst waarin staat dat hij onze handelsnaam QoQo Massage, onze visie, ons businessmodel, onze klantenservice, onze ondernemerssupport en zo voorts mag gebruiken om de massagesalon te runnen. In de kern, het hart van het bedrijf, blijft de salon dus bij de QoQo familie horen.

Voor wie?

Herken jij je in de volgende eigenschappen? Dan ben jij misschien wel een perfecte match voor een QoQo Franchise!

- Je bent een professionele masseur (bij voorkeur al 2 jaar werkend bij QoQo Massage)
- Je bent aanstekelijk ambitieus
- Je neemt je persoonlijke ontwikkeling zeer serieus
- Je kan goed zelfstandig werken en bent bereid om als ondernemer te denken en te leren
- Je kent ons familiebedrijf en staat voor 100% achter de QoQo filosofie
- Je wilt graag onderdeel blijven uitmaken van de QoQo familie
- De gezondheid van je medemensen staat hoog op jouw prioriteitenlijstje

Hoe een bijbaan bij QoQo de droombaan van Rajim Gibbes werd

Rajim Gibbes is trotse eigenaar van twee partnershops van QoQo Massage Clinics. In 2018 opende hij zijn eerste partnershop in Vlaardingen en op 1 september 2022 zijn tweede in Schiedam. Rajim: "Ik studeerde Medische Hulpverlening aan de Hogeschool van Rotterdam en ik zocht een bijbaan die bij mijn studie paste. Een baan in de zorg, waarbij ik contact had met cliënten en probleemgericht te werk kon gaan. Zo kwam ik terecht bij QoQo Massage Clinics. Ik volgde een interne opleiding en binnen een paar weken kon ik aan de slag als masseur. Het vak beviel me direct. Ik deed het goed en kreeg direct doorgroeimogelijkheden, alles viel intern te leren bij QoQo Massage Clinics.

Vrijheid
Al gauw werd ik freelancer, omdat het idee mij vrijheid gaf. Toch ben ik nooit aan de slag gegaan bij een andere salon, daarvoor had ik het veel te goed naar mijn zin bij QoQo. Ik heb alle technieken hier geleerd en kon de kennis van mijn studie heel goed gebruiken tijdens de massages en behandelingen die ik gaf. Ik zat goed op mijn plek.

Partnershop in Vlaardingen

Vier jaar geleden deed de mogelijkheid zich voor om een eigen salon onder de naam QoQo Massage Clinics te openen in Vlaardingen. Dat was altijd al mijn doel en visie, het openen van een eigen zaak. Nu kan ik vol trots zeggen dat we werken met een heel vakkundig en professioneel team. De salon ziet er mooi uit en is modern. We werken uitsluitend met aandacht voor onze klanten en dat weten zij. Niemand komt bij ons voor ‘gewoon een massage’, mensen komen omdat ze weten dat ze bij ons alle aandacht krijgen die ze verdienen. We kunnen hen echt helpen met lichamelijke klachten of laten ontspannen, helemaal zoals zij dat willen.

QoQo Massage Clinics in Schiedam

Op 1 september 2022 heb ik mijn tweede salon geopend. Samen met het team gaan we daar een groot succes van maken. Natuurlijk is het mooi om geld te verdienen en mensen te helpen, maar ik vind het belangrijk genoeg tijd over te houden voor mijn vrouw en dochtertje. Een goede balans tussen werk en privé is wat mij betreft de succesformule van een gelukkig leven. Die balans gun ik jou ook.”

Wil jij net als Rajim een eigen QoQo Massagesalon openen? Neem contact op met Robert Reijnders via r.j.reijnders@qoqomassageclinics.nl