QOQO MASSAGE CLINICS DELFT

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Papsouwselaan 232
2624 EH Delft

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Papsouwselaan 232
2624 EH  Delft

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN DELFT

Ben je op zoek naar een massage in Delft? Dan ben je bij QoQo Delft aan het juiste adres. Onze vestiging vind je vlakbij het gezellige winkelcentrum De Hoven Passage dat in Delft Zuid ligt, tussen de Poptahof en de Voorhof. Bij de salon hebben we onze eigen parkeergelegenheid, waar je de eerste 3 uur gratis kunt parkeren. Vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar de massagesalon. Wil je liever met het openbaar vervoer komen? Dan kun je gebruikmaken van tramlijn 1 en buslijnen 60 en 64. Stap uit bij halte Delft, Hovenpassage. Vanaf daar is het nog ongeveer 2 minuten lopen. 

QoQo Delft heeft 3 single kamers en 3 duokamers, waardoor we in totaal 9 massagetafels hebben. Na een van onze massages kun je in de ruime woonkamer nog lekker even nagenieten onder het genot van een kopje kruidenthee of een glaasje fruitig water.

Ben je nog niet klaar met Delft na je massage? Dan kun je een bezoekje brengen aan winkelcentrum De Hoven Passage. Dit winkelcentrum telt zo’n 60 winkels, van bekende tot lokale winkels

Populaire massages in Delft

In onze massagesalon Delft kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet.

Zwangerschapsmassage Delft

Ben je zwanger en zit je in je tweede trimester? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal. Deze sessies zijn afgestemd op de verschillende zwangerschapsstadia en jouw behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt bij ons kiezen uit een zwangerschaps-lichaamsontspanning of zwangerschaps-voetmassage.

Sportmassage Delft

Heb jij last van spierklachten door intensief sporten? Onze sportmassages voorkomen of verlichten spierpijn. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt, waarbij we kijken naar wat er nodig is om je klachten te verlichten. De behandeling bestaat vaak uit verschillende technieken waaronder acupressuur, compressie, diepe weefseltechnieken, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Ontspanningsmassage Delft

Gun jij jezelf ‘me time’ of heb je de laatste tijd last van stress? Onze ontspanningsmassage in Delft maakt je helemaal zen en geeft nieuwe energie. Deze massage benaderen we vanuit een holistisch perspectief waarbij onze professionals de behandeling uitvoeren met vloeiende bewegingen. Ondanks dat een ontspanningsmassage voornamelijk bedoeld is om te ontspannen, focussen we ook kort op pijnpunten.

Gezichtsmassage Delft

Heb je last van vermoeide ogen of voel je spanning op je hoofd? Een gezichtsmassage kan deze klachten verlichten. Hiermee bevorderen we de bloedcirculatie van je oog- en gezichtspieren. Het helpt wallen en donkere kringen te verminderen, hoofdpijn te verlichten én de conditie van je huid te bevorderen. Je kunt kiezen tussen een massage van 30 of 60 minuten. Ook kun je kiezen voor een gezichtsmassage van 15 minuten in combinatie met een andere behandeling.

Hoe wij werken

Voordat je een bezoekje brengt aan onze massagesalon in Delft, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen.

Een afspraak boeken

Wil jij een massage boeken bij QoQo Delft? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Delft of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”