QOQO MASSAGE CLINICS SCHIEDAM

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

U kunt meteen bij ons een afspraak maken.

Contact ons

Burgemeester Gijsenlaan 7
3118 BM Schiedam

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Burgemeester Gijsenlaan 7
3118 BM Schiedam

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00

info@qoqomassageclinics.nl

Bezoek onze massagesalon in Schiedam

Op zoek naar een massage in Schiedam? In de wijk Nieuwland vind je QoQo Schiedam, gevestigd aan de Burgemeester Gijsenlaan. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Ook vind je zowel metrohalte Troelstralaan als bushalte Honnerlage Gretalaan op slechts 5 minuten loopafstand.

Onze massagesalon in Schiedam opende haar deuren in september 2022 en je vindt er 4 ruime massagekamers. Hierdoor kunnen we zowel duo- als individuele massages geven. De huiselijke sfeer in de wachtruimte nodigt uit om na afloop van je behandeling nog even te genieten van een kopje thee of een glaasje water, voordat je volledig ontspannen onze salon verlaat.

Op steenworp afstand vind je het historische stadscentrum van Schiedam. Ideaal voor een dagje uit waarbij je een bezoek kunt brengen aan de jeneverfabriek, een wandeling kunt maken langs de historische havens of de hoogste molens van Nederland kunt bewonderen.

QoQoMassageClinics_Schiedam_nov2023-010.jpg__PID:baca6fc0-0fb0-4247-b016-79d92d9081c2
QoQoMassageClinics_Schiedam_nov2023-069.jpg__PID:ca6fc00f-b072-4730-9679-d92d9081c200

Populaire massages in Schiedam

In onze massagesalon Schiedam kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet. 

Duo massage Schiedam

Samen ontspannen vermindert stress en bevordert een gevoel van welzijn, waardoor jullie beiden verfrist en vernieuwd de salon zullen vertalen. Een duo massage is een prachtige manier om samen tijd door te brengen en tegelijkertijd te genieten van de therapeutische voordelen van een professionele massage. Of je nu op zoek bent naar een speciaal moment met je partner, een ontspannende tijd met een vriend of quality time wilt doorbrengen met een familielid, een duo massage is dé manier om samen te ontspannen.

Zwangerschapsmassage Schiedam

Ben je zwanger en zit je in je tweede trimester? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal voor jou. Deze massages zijn speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en kun je krijgen tijdens het tweede trimester van je zwangerschap. Onze sessies zijn afgestemd op jouw verschillende zwangerschapsstadia en behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit zwangerschaps-lichaamsontspanning of zwangerschaps-voetmassages.

Sportmassage Schiedam

Ben jij een fanatieke sporter of heb je last van spierklachten? Onze sportmassages voorkomen of verlichten langzaam optredende spierpijn en gezwollen gewrichten. De behandelingen zijn op maat gemaakt en beginnen altijd bij het begrijpen van bepaalde bewegingen van je spiergroepen. Daarna kijken we wat er nodig is om deze klachten te verhelpen. Onze behandeling bestaat vaak uit verschillende technieken waaronder acupressuur, compressie, diepe weefseltechnieken, cross-fibre en lymfatische massagetechnieken.

Ontspanningsmassage Schiedam

Heb je last van stress, vermoeidheid en/of emotionele uitputting? Of gun je jezelf gewoon een beetje ‘me time’? Onze ontspanningsmassage in Schiedam geeft je energie en zorgt voor een zen-gevoel. Onze professionals voeren de behandeling uit met vloeiende bewegingen. Ondanks dat een ontspanningsmassage voornamelijk bedoeld is om te ontspannen, focussen we ook kort op pijnpunten.

HOE WIJ WERKEN

Voordat je een bezoekje brengt aan onze salon, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen.

Een afspraak boeken

Wil jij een massage boeken bij QoQo Schiedam? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Schiedam of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Schiedam

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”