QOQO MASSAGE CLINICS ALMERE

Je kunt bij ons meteen
een afspraak maken

Je kunt meteen bij ons een afspraak maken

Contact ons

Zadelmakerstraat 16
1315 AP Almere

Salon Openingstijden:
Elke dag van 09:30 tot 23:00 uur

Heeft u hulp nodig?

Bel dan naar 088-810 08 99

Klantenservice:
Elke dag van 09:30 tot 21:30 uur

info 'at' qoqomassageclinics.nl

Contact

Zadelmakerstraat 16
1315 AP  Almere

Openingstijden salon:
dagelijks van 09:30 tot 23:00 uur

Hulp nodig?

Bel 088-810 08 99

Klantenservice:
dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur
via de chat tot 21:00 uur

info@qoqomassageclinics.nl

BEZOEK ONZE MASSAGESALON IN ALMERE

Op zoek naar een massage in Almere? QoQo Massage Clinics Almere kun je vinden in de Zadelmakerstraat in Almere centrum en is heel goed te bereiken met de trein en bus. Vanaf station Almere Centrum is het slechts 8 minuten lopen. Als je met de auto komt, dan kun je (betaald) parkeren in de nabijgelegen Schippergarage of de Flevogarage.

Onze salon heeft 3 duokamers waarvan we er 2 kunnen opdelen in single kamers. In onze gezellige woonkamer kun je voor en na de behandeling genieten van een kopje thee of een glas water om even lekker bij te komen.

QoQo Massage Clinics Almere bevindt zich in het hart van het oudste winkelcentrum van Almere, de Marehof. Hier vind je speciaalzaken en boetiekjes. Ook het gezellige centrum van Almere vind je op loopafstand.

Geniet van je vrije dag door de tijd voor jezelf te nemen. Of laat je eens heerlijk masseren tijdens een winkeldagje.

Populaire massages in Almere

In onze massagepraktijk Almere kun je kiezen uit verschillende massages. We hebben de populairste massages even voor je op een rijtje gezet. 

Ontspanningsmassage Almere

Een ontspanningsmassage neem je in de eerste plaats voor ontspanning, maar daarnaast focussen we tijdens deze behandeling ook kort op jouw pijnpunten. De ontspanningsmassage verlicht stijfheid en overbelasting. Ook zorgt de behandeling voor diepe slaap en kwaliteitsrust, die het energieniveau naar een hoger niveau tillen.

Zwangerschapsmassage Almere

Zit je in het tweede trimester van je zwangerschap? Dan zijn onze zwangerschapsmassages ideaal voor jou. Onze sessies zijn afgestemd op jouw verschillende zwangerschapsstadia en behoeften. We houden hierbij rekening met de grote lichamelijke veranderingen die je ondergaat tijdens je zwangerschap. Je kunt kiezen uit een zwangerschaps-lichaamsontspanning of een zwangerschaps-voetmassage.

Sportmassage Almere

Een sportmassage is een behandeling voor het hele lichaam en is afgestemd op meerdere specifieke spiergroepen. Bij een sportmassage van QoQo stellen we een algemeen behandelplan op voor de langere termijn. Hierbij passen we verschillende massagetechnieken toe waaronder acupressuur, compressie en lymfatische massagetechnieken.

Voetreflexmassage Almere

Een voetreflexmassage is een prachtige methode om de gezondheid op een holistische manier te behouden. Met deze massage kan een diepere interventie op de energiestroom worden geïntegreerd met spier- en weefselontspanning. Onze voetreflexmassage duurt in totaal 30 minuten.

Hoe wij werken

Voordat je een bezoekje brengt aan onze salon in Almere, leggen we je graag uit hoe je een afspraak kunt maken en wanneer je dient te betalen

Een afspraak boeken

Wil jij een massage boeken bij QoQo Almere? Online kun je heel makkelijk een afspraak maken. Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088 810 0899. Uiteraard kun je ook gewoon onze salon binnenlopen om een afspraak te maken. Als er direct plek is, kun je zelfs gelijk een massage krijgen.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Betalen

Wanneer je online een massage reserveert, dien je deze tijdens je reservering te betalen. Heb je naar ons gebeld voor een afspraak? Dan kun je in onze salon betalen. Dit gebeurt voorafgaand aan je massage.

Wij accepteren alle pinpassen en creditcards, of je kunt bij ons contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor onze salon in Almere of telefonisch via onze klantenservice. Betalen kan daarna in de salon.

Uiteraard kun je ook gewoon de salon binnenlopen en een afspraak maken. Wie weet is er plek en kun je meteen een massage krijgen. De betaling geschiedt dan vooraf.

Reserveren voor het tijdslot van 22.00 uur tot 23.30 uur is alleen mogelijk via internet met een volledige betaling.

Wij accepteren alle pinpassen, creditcards en contactloos betalen. Contante betalingen, internationale creditcards en de American Express card worden helaas (nog) niet ondersteund.

GEEF EEN ONTSPANNENDE REIS CADEAU

QoQo begrijpt als geen ander dat je liefdevolle zorg aan dierbaren wilt geven. En dat je fijne en waardevolle momenten wilt delen.

Vergeet niet dat ook jij een heerlijke massage bij QoQo Massage Clinics verdient.

Geef een massage cadeau

vanaf €5

MIND CARE PRODUCTS

Bekijk ons aanbod

Wat mensen vinden van QoQo Massage Clinics Almere

Luciana S

“Dit was een WOW ervaring. De salon heeft een warme uitstraling en vriendelijk personeel. De massage werd goed verzorgd door de therapeut. Ik voelde me 'herboren' na de behandeling. Zeer de moeite waard om aan te bevelen.”