Teamleider Salon / Massagetherapeut (24-40 uur per week)

Naast het geven van massages ben jij, bij afwezigheid van de salonmanager, het aanspreekpunt voor het personeel en de freelancers. Je ondersteunt de salonmanager met licht administratieve taken. Samen zorgen jullie ervoor dat de administratie van de winkel tiptop in orde is. Verder assisteer je bij het begeleiden van nieuwe trainees.

Lees verder

Assistent Salonmanager en Massagetherapeut (parttime/fulltime)

Heb jij ervaring in het massagevak en in het aansturen van een team? En wil je deze twee vaardigheden combineren? Naast het geven van massages, ondersteun je de salonmanager met zijn/haar taken. Samen zorgen jullie ervoor dat de administratie van de winkel tiptop in orde is. Je bent onze spin in het web. Jij bent het aanspreekpunt voor alle medewerkers en freelancers in het team. Je ondersteunt het personeel waar nodig en je bent verantwoordelijk voor onze klantrelaties.

Lees verder

Medior Massagetherapeut

Ben je zeker van de kwaliteit van jouw massages? Wil jij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot Senior Massagetherapeut of Specialist QoQo Massage Clinics zoekt Medior Massagetherapeut.

Je hebt al ervaring met het geven van massages en je wilt werken aan je personal branding en/of professionele reputatie. Je kan je technieken aanpassen naar de QoQo-formule en een stap verder gaan. Voor jou als Medior Massagetherapeut is het belangrijk de behandeling niet alleen gebaseerd is op gevoel en zicht, maar ook op een professionele een structurele wijze van analyseren. Solliciteer snel!

Lees verder

Senior Massagetherapeut

Ben je een top technicus in het massage vak? Wil jij een team begeleiden en je kennis overdragen aan hen zodat de klanttevredenheid hoog blijft. Kan jij de klachten van je klanten analyseren en probleemoplossende aanpak hanteren?  

Je hebt echte helende handen en je wilt klanten helpen. Je zoekt een uitdaging in operationele of technische management. Als Senior Massagetherapeut ben je expert in jouw vak en je bent de kern in het team. Spreekt dit jou aan? Solliciteer snel!

Lees verder

Salonmanager en Massagetherapeut (24 - 40 uur)

Naast het geven van massages, zorg je er samen met de Assistent Salonmanager voor dat de administratie van de winkel tiptop in orde is. Je bent als spin in het web het aanspreekpunt voor alle medewerkers en de freelancers in het team. Elke dag begeleid je vol enthousiasme het personeel en ondersteun je waar nodig. Je bent hiernaast verantwoordelijk voor onze klantrelaties.

Lees verder

Junior Massagetherapeut

Ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière en vind je het leuk om anderen te helpen? Laat je door QoQo Massage Clinics opleiden tot Junior Massagetherapeut. 

Tijdens een intensieve interne training leer je verschillende massagetechnieken toepassen zodat je de klachten van de klant kunt verlichten. Je leert ook hoe de klachten te analyseren en een behandelplan op maat op te stellen. Jij helpt bij het verbeteren van de fysieke conditie en mentale toestand van de klant door middel van massagetherapie. Solliciteer snel!

Lees verder