QoQo Bedrijfsmassages

Related Posts

QoQo Massage is zich bewust van de dynamische en hardwerkende maatschappij waarin we leven. Wij werken dan ook graag samen met organisaties die de (preventieve) gezondheid van de mens prioriteit geeft. Zo zijn onze masseurs actief voor onder anderen de Nationale Nederlanden Rotterdam Marathon, en zijn wij partner van Erasmus MC voor speciale evenementen.

NN Marathon Rotterdam
Jaarlijks organiseert de Nationale Nederlanden de NN Marathon in Rotterdam. De hardlopers die aan deze marathon meedoen, zijn vaak fanatieke sporters en vragen veel van hun lichaam. Een massage kan dan enorm belangrijk zijn om een goede gezondheid te behouden, en om sportblessures of fysieke klachten te voorkomen of te verhelpen. Daarom staat een aantal masseurs van QoQo Massage elk jaar weer klaar om bij dit evenement de hardlopers een sportmassage te bieden.

Erasmus MC
We hoeven niet uit te leggen dat gezondheid voorop staat bij Erasmus MC in Rotterdam, het is namelijk één van de grootste universitair-medische centra van Nederland. Erasmus MC organiseert jaarlijks verschillende evenementen om aandacht voor bepaalde zorg, ziektes en onderzoeken te vragen. Als voor deze evenementen masseurs nodig zijn, dan staan we bij QoQo Massage klaar om te helpen. Daarnaast hechten geneeskundestudenten aan de Erasmus Universiteit waarde aan hun gezondheid, en worden onze masseurs regelmatig ingehuurd voor een ontspanningsmassage.

(Stoel) massages voor bedrijven en werknemers
Steeds vaker zien we dat masseurs abonnementen voor stoelmassages verkopen aan bedrijven waarbij het personeel voornamelijk op kantoor werkt. Hoewel we bij QoQo zeker voorstander zijn van massages, zijn we ook gespecialiseerd in hoe het lichaam en de spieren van de mens in elkaar zitten, daarom adviseren we om zo’n stoelmassage niet langer dan vijftien minuten te doen. Je zit namelijk in een houding die voor je lichaam onnatuurlijk is, net zoals de houding die je op kantoor achter je bureau aanneemt, waardoor je op de lange termijn juist ernstige klachten kunt krijgen. Wat beter zou zijn voor de gezondheid van werknemers, is om op kantoor een permanente ruimte in te richten waar iedere week een masseur aanwezig is met een professionele massagetafel, om personeel met beginnende nek- en schouderklachten te ontlasten. Veel mensen hechten pas waarde aan hun gezondheid op het moment dat een vanzelfsprekende beweging niet meer pijnloos gaat, met regelmatige massages laat je als werkgever zien dat je waarde hecht aan de gezondheid van jouw werknemers. QoQo Massage helpt je daar graag bij. Neem contact op met Robert voor meer informatie. Je kunt een e-mail sturen naar r.j.reijnders@qoqomassageclinics.nl.

“Voor ons is een fijne werkplek met gezonde, fitte en stressvrije medewerkers van groot belang. De inzet van stoelmassages met de professionele masseurs van QoQo dragen hieraan zeker bij. Onze collega’s kijken echt uit naar de dagen waarop de stoelmassages gegeven worden, een rustpunt in hun hectische werkdag. Wij kijken nu al uit naar de volgende sessies!” Ed van Domburg, Managing Director Van Domburg Group

Heb je vragen of wil je meer informatie naar aanleiding van deze pagina? Neem gerust met Robert Reijnders door een e-mail te sturen naar r.j.reijnders@qoqomassageclinics.nl.