Medewerker Klantenservice (16-40 uur)

In deze functie sta je onze klanten te woord aan de telefoon en via de mail. Je boekt hun afspraak in onze afsprakensysteem, je beantwoordt hun vragen over onze diensten en producten en je handelt eventuele klachten af. Ook sta je onze masseurs te woord als er contact moet worden opgenomen met de klant. Als medewerker klantenservice werk je parttime/fulltime tussen 16 en 40 uur per week.

Lees verder

Regiomanager / Massagetherapeut (fulltime)

Als regiomanager stuur jij een team van (assistent) salonmanagers en teamleiders aan in onze groeiende organisatie. Je motiveert het team vanuit een coachende rol en zorgt ervoor dat onze groeidoelstellingen worden behaald. Je denkt actief mee over de groei van de organisatie en je bent ook op directieniveau een volwaardige gesprekspartner. Naast je werk als regiomanager draai je in het team mee als massagetherapeut. In deze functie prevaleren je managementkwaliteiten. Solliciteer snel!

Lees verder

Manager Personeelszaken (32-40 uur per week)

Als manager personeelszaken draag jij zorg en verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het personeelsbeleid van QoQo Massage Clinics. Jij kent de waarde van menselijk kapitaal en bent bij uitstek de juiste bemiddelaar tussen onze organisatie en onze (potentiële) medewerkers. De vacature is vanaf 32 uur per week maar 40 uur per week heeft onze voorkeur.

Lees verder

Junior Recruiter (16-40 uur per week)

In deze functie is geen dag hetzelfde. In een klein team bereid je het hele recruitment proces voor van A tot Z. Je zorgt er met je collega’s voor dat we geschikte kandidaten vinden maar ook dat kandidaten bij ons een aangename sollicitatie ervaring hebben.

Lees verder